Ny partner stärker Salamässan

Utställare

No entries were found.

Visar 0 resultat

Ny partner stärker Salamässan

För att säkra Salamässans fortsatta utvecklig kliver mäss- och eventbolaget PR & Media AB in i projektet. Bakom företaget står Maria Spring och Hasse Johansson, varav den senare har en lång och brokig historia med Salamässans general Christer Ekman.

– Tillsammans gör vi nu Salamässan i vårt nya gemensamma bolag Eventbolag Sala AB, berättar Christer. Det finns nog ingen som gjort fler mässor än dessa två herrar efter nära 40 år i branschen.

– Det är lite som att cirkeln sluts nu när vi arbetar ihop igen, förklarar Hasse Johansson. Vi startade med mässor samtidigt på 80-talet och har både konkurrerat med varandra och gjort mässor ihop under åren.


Christer, Hasse och Maria ser alla tre med tillförsikt framtiden an för Salamässan. Tanken är att fortsätta som tidigare men att addera vissa nya teman och happenings. PR & Media har specialiserat sig på hem-, villa-, bo- och trädgårdsmässor tidigare och därför blir det ett nytt temaområde på Salamässan som även kommunen satsar på. Sala Kommun vill visa på ortens attraktionskraft, vilket blir ledordet för dess mässdeltagande.