Tema Hem & Villa i nya idrottshallen

Utställare

No entries were found.

Visar 0 resultat

Tema Hem & Villa i nya idrottshallen

I år stoltserar vi med ett helt nytt tema för Salamässan: ”Hem & Villa”. I den nya idrottshallen på Lärkans Sportfält träffar du närmare 50 utställare som har det mesta för ditt hem som; möbler, kök, fönster, tak, isolering, belysning, larm, vattenrening m.m.

Kändisprofilerna Willy Björkman från Bygglov och hans side-kick Nulle bjuder på sina bästa tips för den som står i begrepp att renovera. I deras monter finns också möjlighet att snickra fågelholkar för både liten som stor. Inredaren och designern Tina Grimstedt föreläser om ”Inredningstrender just nu – miljötänk och återbruk” och erbjuder även rådgivning i sin monter. Du får tips och inspiration kring det mesta, som färgval, förvaring, planlösningar och annat matnyttigt. Ta gärna med dig ritningar och bilder på ditt hem för att få råd och tips.

I den nya idrottshallen träffar du även Attraktionskraft Sala, kommunens satsning på att lyfta fram det bästa med Sala.

Välkommen till Salamässans Hem & Villatema, och möt Attraktionskraft Sala i den nya idrottshallen.